Crema Soriasis, 50g, PharmaGenix®

lei 61.90

Crema Soriasis, 50g, PharmaGenix®

SKU: SPF-103547 Categorie:

Denumire Produs: Crema Soriasis, 50g, PharmaGenix®

Beneficii Soriasis crema:Accelereaza vindecarea psoriazisului;Repara, cicatrizeaza si hidrateaza pielea afectata;Elimina durerea si inflamatia locala.Datorita celor 21 de ingrediente active in combinatie cu uleiurile esentiale si vitaminele E si B5 cu functii analgezice, antiinflamatorii, de regenerare si de tratare, unguentul trateaza urmatoarele afectiuni:Psoriazis;Pielea foarte uscata;Pielea iritata.Ingrediente:Unguentul pentru psoriazis are in compozitia sa ingrediente active extrase din plante medicinale care ajuta la tratarea afectiunilor pielii, la hidratare si la formarea de noi celule pentru restabilirea echilibrului din organism:Butyrospermum Parkii, Hippophae Rhamnoides si Aloe Barbadensis care stimuleaza regenerarea celulelor pieliiDaucus Carota Sativa si Pogostemon Cablin care sustin procesul de vindecare al pielii prin formarea de celule noiPrunus Amygdalus Dulcis, Eucalyptus Globulus si Lavandula Angustifolia care hranesc si hidrateaza pielea iritata si uscata.Mod de utilizare:Unguentul pentru psoriazis se administreaza la nivel local si este destinata exclusiv pentru uzul extern. Se aplica asupra zonelor afectate, de 2-3 ori pe zi sau de mai multe ori daca este necesar. Datorita ingredientelor active extrase din plante naturale, Soriasis crema pentru tratarea psoriazisului si a pielii uscate si iritate poate fi utilizat pe o perioada nelimitata, fara a provoca reactii adverse.Crema Soriasis pentru tratarea psoriazisului este destinata tuturor persoanelor, indiferent de sex, cu varsta implinita de 12 ani care se confrunta cu simptome ale psoriazisului si au pielea uscata si iritata.In cazul copiilor cu varsta sub 12 ani, este indicata administrarea cremei pentru psoriazis sub supraveghere medicala sau consultarea unui medic dermatolog care sa recomande un tratament optim.Unguentul pentru psoriazis contine un complex de principii active datorita extractelor din plante medicinale, uleiurilor esentiale si vitaminelor E si B5 care sunt absorbite rapid prin piele si actioneaza prompt la nivelul zonei afectate prin ameliorarea rapida a simptomelor cronice asociate psoriazisului, pielii foarte uscate, deteriorate, iritate, dure sau pruriginoase.Soriasis crema pentru piele uscata, iritata hidrateaza si tonifiaza pielea afectata si sustine formarea de celule noi.Precautii / Atentionari:Este necesara citirea prospectului inainte de utilizare.Datorita continutului de ingrediente naturale, crema pentru psoriazis nu prezinta contraindicatii, dar in cazul in care apar manifestari neplacute sau reactii adverse ale pielii, opriti administrarea si consultati un medic specialist dermatolog.Este indicata depozitarea produsului in spatii cu temperaturi sub 25 de grade pentru a-si pastra calitatea proprietatilor active.

Comanda online din magazinul partener si poti beneficia de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Frumusete si ingrijire
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Springfarma.com.
Partenerul nostru a pus la vanzare produsul Crema Soriasis, 50g, PharmaGenix® in data de: 2023-10-06 13:56:48 UTC.
Produsul Crema Soriasis, 50g, PharmaGenix® este indentificat după codul: SPF-103547.

Descoperă toate produsele magazinului partener Springfarma.

Despre magazinul partener:

Lansat in 2016, site-ul Springfarma.com are un scop precis: acela de a redefini conceptul de Pret Mic in zona magazinelor online cu profil farmaceutic.
Scopul ce i-a motivat sa pornim pe acest drum este astazi întocmai MISIUNEA lor: sa ofere o gama variata de vitamine, suplimente, dermatocosmetice si produse pentru copii, atent selectionate, de la cei mai prestigiosi si de incredere producatori de profil, la preturi foarte mici, accesibile tuturor!

Deoarece vrem sa fim in folosul tuturor clientilor, ne-am concentrat atentia in dezvoltarea si oferirea unor servicii de calitate:
– Avem o gama variata a celor mai mai cautate si recunoscute produse, la preturi foarte mici.
– Site-ul Springfarma.com este construit pe o structura simpla si atractiva, usor de navigat, unde vizitatorii pot citi informatii de calitate, dar mai ales, pot plasa o comanda rapid.
– Plata comenzilor se poate face atat online, cat si ramburs, in momentul primirii coletului.
– Livrarea prin curier se face rapid, in 24-48 ore, clientii aratandu-se foarte multumiti de aceste serviciu in comparatie cu alte magazine online asemanatoare.

Notă:
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt oferite de către magazinele partenere și au un caracter informativ, așadar pot apărea unele erori.
Descrierile produselor, implicit imaginile au un caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (preț, imagine, descriere) se pot schimba fără notificări prealabile.
Bipa.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.
Menționăm că echipa platformei Bipa.ro ințelege importanța informațiilor prezentate în secțiunea magazin sau pagina produsului și face eforturi permanente pentru a le păstra actualizate.
Singura situație în care informațiile prezentate pot fi diferite față de cele ale produsului este aceea în care producătorul, implicit partenerul aduc modificări specificațiilor acestuia, fără a ne informa în prealabil.
Bipa.ro nu funcționează ca un magazin online propriu-zis. Noi promovăm produsele partenerilor noștri și, în cazul în care decideți să realizați o achiziție, noi vom primi un mic comision. Aceasta nu va influența prețul pe care îl plătiți.

Magazin

Brand