Natulique Spray Rejuvenare Terapeutica, 200ml

lei 97.00

Natulique Spray Rejuvenare Terapeutica, 200ml

SKU: SPF-112079 Categorie:

Denumire Produs: Natulique Spray Rejuvenare Terapeutica, 200ml

Beneficii Natulique Spray Rejuvenare Terapeutica:Un spray de par terapeutic, certificat organic;Fortifica, hraneste si inmoaie parul, avand un miros foarte placut;Produs pentru uz zilnic, aromatic si revigorant, care contribuie la sanatatea parului si a scalpului;Un amestec unic de afine, grapefruit, apa de cocos si germeni de grau;Fara parabeni *fara silicon adaugat *fara fenoxietanol *fara coloranti *cu uleiuri esentiale naturale *netestat pe animale *ambalare sustenabila * fortifiant * terapeutic * adauga stralucire * netezeste si calmeaza * previne aparitia matretii * protejeaza scalpul * descurcare usoara * asigura sanatatea deplina a parului si a scalpului * amplifca circulatia la nivelul capilarelor*.FORMULA DE FORTIFICARE AVANSATAExtract de afineContine componente cheie ce amplifica circulatia la nivelul capilarelor, hidrateaza si previne deteriorarea parului.Apa de cocosEste o metoda de curatare naturala, cu proprietati anti-imbatranire si acid lauric care incurajeaza activarea celulelor pentru vindecare si protectie.Extract de mur piticCu antioxidanti si un continut ridicat de vitamine A si C, protejeaza parul si asigura regenerarea pielii si a scalpului.Extract din radacina de lemn dulceContine flavonoide, glicozide si ulei volatili, protejand parul impotriva deteriorarii provocate de soare si prevenind aparitia matretii, despicarea varfurilor si pierderea parului.Extract din frunce de Aloe VeraCalmeaza, netezeste si vindeca gratie vitaminelor A, B si C.Extract de grapefruitCu vitamina C, calciu si potasiu, hraneste si adauga stralucire, curata si revitalizeaza pielea si scalpul.Vitamina B5Hidrateaza parul si scalpul, prevenind dehidratarea si protejand cuticulele , adaugand stralucire si luciu.Arorut brazilianEste extrem de bogat in minerale, ideal pentru hidratarea parului de la radacina inspre varfuri si previne caderea parului.Ingrediente Natulique Spray Rejuvenare Terapeutica:Aqua (Apa), Suc de frunze de Aloe Barbadensis *, Glicerina, Propilen Glicol, Benzoat de sodiu, Heptil Glucozida, Sorbat de potasiu, Apa Cocos Nucifera *, Pantenol, Gluconat de sodiu, Extract de fructe Citrus Paradisi, Extract de fructe Vaccinium Myrtillus *, Sorbi tol, Extract de germeni Triticum Vulgare, acid citric, extract de fructe Rubus Chamaemorus, extract de radacina glicirrica Glabra, Heptanol, amidon de tapioca, acid sorbic, parfum, limonen, Linalool, Geraniol, Citronellol, Citral*) Ingrediente provenite din agricultura certificata organic.Mod de utilizare Natulique Spray Rejuvenare Terapeutica:Aplicati o pulverizare fina pe toata suprata parului umed sau uscat si masati usor.

Comanda online din magazinul partener si poti beneficia de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Frumusete si ingrijire
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Springfarma.com.
Partenerul nostru a pus la vanzare produsul Natulique Spray Rejuvenare Terapeutica, 200ml in data de: 2023-10-06 13:57:15 UTC.
Produsul Natulique Spray Rejuvenare Terapeutica, 200ml este indentificat după codul: SPF-112079.

Descoperă toate produsele magazinului partener Springfarma.

Despre magazinul partener:

Lansat in 2016, site-ul Springfarma.com are un scop precis: acela de a redefini conceptul de Pret Mic in zona magazinelor online cu profil farmaceutic.
Scopul ce i-a motivat sa pornim pe acest drum este astazi întocmai MISIUNEA lor: sa ofere o gama variata de vitamine, suplimente, dermatocosmetice si produse pentru copii, atent selectionate, de la cei mai prestigiosi si de incredere producatori de profil, la preturi foarte mici, accesibile tuturor!

Deoarece vrem sa fim in folosul tuturor clientilor, ne-am concentrat atentia in dezvoltarea si oferirea unor servicii de calitate:
– Avem o gama variata a celor mai mai cautate si recunoscute produse, la preturi foarte mici.
– Site-ul Springfarma.com este construit pe o structura simpla si atractiva, usor de navigat, unde vizitatorii pot citi informatii de calitate, dar mai ales, pot plasa o comanda rapid.
– Plata comenzilor se poate face atat online, cat si ramburs, in momentul primirii coletului.
– Livrarea prin curier se face rapid, in 24-48 ore, clientii aratandu-se foarte multumiti de aceste serviciu in comparatie cu alte magazine online asemanatoare.

Notă:
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt oferite de către magazinele partenere și au un caracter informativ, așadar pot apărea unele erori.
Descrierile produselor, implicit imaginile au un caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (preț, imagine, descriere) se pot schimba fără notificări prealabile.
Bipa.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.
Menționăm că echipa platformei Bipa.ro ințelege importanța informațiilor prezentate în secțiunea magazin sau pagina produsului și face eforturi permanente pentru a le păstra actualizate.
Singura situație în care informațiile prezentate pot fi diferite față de cele ale produsului este aceea în care producătorul, implicit partenerul aduc modificări specificațiilor acestuia, fără a ne informa în prealabil.
Bipa.ro nu funcționează ca un magazin online propriu-zis. Noi promovăm produsele partenerilor noștri și, în cazul în care decideți să realizați o achiziție, noi vom primi un mic comision. Aceasta nu va influența prețul pe care îl plătiți.

Magazin

Brand