Ondulator Salon Long Lasting Curls & Waves, REVLON

lei 149.00

Ondulator Salon Long Lasting Curls & Waves, REVLON

SKU: SPF-118835 Categorie:

Denumire Produs: Ondulator Salon Long Lasting Curls & Waves, REVLON

Caracteristici Ondulator REVLON Salon Long Lasting Curls & WavesUsor si comod de utilizat;Ondulare profesionala;Temperatura reglabila: 140 – 200°C;Buton Pornire/Oprire;Suport de siguranta;Cablu flexibil rotativ;Varf rece;Invelis din aliaj de cupru si aur;Indicator luminos de functionare;Diametru cilindru: 32 mm;Lungime cilindru: 15.5 cm;Lungime dispozitiv: 35 cm;Maner cauciucat.  Diametru de 32 mmOndulatorul are un diametru de 32 mm cu care iti poti crea bucle medii, naturale si un look fresh. Varful rece te ajuta sa manevrezi cu usurinta si in siguranta ondulatorul si sa obtii buclele dorite in doar cateva minute!Temperatura reglabila pana la 200°CTemperatura poate fi controlata cu precizie pentru a se potrivi stilului oricarui tip de par. Se recomanda sa incepeti cu nivelul de temperatura cel mai scazut si sa mariti treptat temperatura pentru a identifica nivelul potrivit parului dumneavoastra. Pentru parul subtire va fi nevoie de un nivel de temperatura mai scazut, pe cand pentru parul cu firul mai gros va fi nevoie de un nivel de temperatura mai ridicat.Dispozitivul este prevazut si cu un termostat, ceea ce mentine o temperatura constanta si va ofera o siguranta. Senzorii monitorizeaza temperatura, restabilesc rapid caldura la nivelul stabilit anterior.Cablu rotativOndulatorul dispune de un cablu rotativ, astfel ca il puteti utiliza cu usurinta indiferent de pozitia in care il tineti.Nu periati parul imediat dupa ondulare. Asteptati ca acesta sa se raceasca putin dupa care i-l puteti coafa.AVERTISMENT: Nu folositi acest aparat pentru par sintetic sau pentru peruci. Nu lasati dispozitivul nesupravegheat!Specificatii tehnice:Tip utilizare: Uz casnic; ProfesionalUtilizare: Par uscatDestinat pentru: OndulareMaterial invelis: CeramicaFunctii: Temperatura reglabilaAlimentare: La reteaTensiune alimentare: 240 VPutere: 35 WTemperatura maxima: 200 CTrepte de temperatura: 5Diametru cilindru: 32 mmLungime cilindru: 15.5 cmLungime: 35 cmCuloare: Negru/Auriu

Comanda online din magazinul partener si poti beneficia de transport rapid si livrare gratuită in toata tara!
Acest produs face parte din categoria: Frumusete si ingrijire
Informatiile legate de pret si disponibilitatea stocului se verifica direct pe site-ul partenerului nostru, Springfarma.com.
Partenerul nostru a pus la vanzare produsul Ondulator Salon Long Lasting Curls & Waves, REVLON in data de: 2024-05-29 07:01:19 UTC.
Produsul Ondulator Salon Long Lasting Curls & Waves, REVLON este indentificat după codul: SPF-118835.

Descoperă toate produsele magazinului partener Springfarma.

Despre magazinul partener:

Lansat in 2016, site-ul Springfarma.com are un scop precis: acela de a redefini conceptul de Pret Mic in zona magazinelor online cu profil farmaceutic.
Scopul ce i-a motivat sa pornim pe acest drum este astazi întocmai MISIUNEA lor: sa ofere o gama variata de vitamine, suplimente, dermatocosmetice si produse pentru copii, atent selectionate, de la cei mai prestigiosi si de incredere producatori de profil, la preturi foarte mici, accesibile tuturor!

Deoarece vrem sa fim in folosul tuturor clientilor, ne-am concentrat atentia in dezvoltarea si oferirea unor servicii de calitate:
– Avem o gama variata a celor mai mai cautate si recunoscute produse, la preturi foarte mici.
– Site-ul Springfarma.com este construit pe o structura simpla si atractiva, usor de navigat, unde vizitatorii pot citi informatii de calitate, dar mai ales, pot plasa o comanda rapid.
– Plata comenzilor se poate face atat online, cat si ramburs, in momentul primirii coletului.
– Livrarea prin curier se face rapid, in 24-48 ore, clientii aratandu-se foarte multumiti de aceste serviciu in comparatie cu alte magazine online asemanatoare.

Notă:
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt oferite de către magazinele partenere și au un caracter informativ, așadar pot apărea unele erori.
Descrierile produselor, implicit imaginile au un caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (preț, imagine, descriere) se pot schimba fără notificări prealabile.
Bipa.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.
Menționăm că echipa platformei Bipa.ro ințelege importanța informațiilor prezentate în secțiunea magazin sau pagina produsului și face eforturi permanente pentru a le păstra actualizate.
Singura situație în care informațiile prezentate pot fi diferite față de cele ale produsului este aceea în care producătorul, implicit partenerul aduc modificări specificațiilor acestuia, fără a ne informa în prealabil.
Bipa.ro nu funcționează ca un magazin online propriu-zis. Noi promovăm produsele partenerilor noștri și, în cazul în care decideți să realizați o achiziție, noi vom primi un mic comision. Aceasta nu va influența prețul pe care îl plătiți.

Magazin

Brand